torsdag 23. mars 2017

Trenger du en låsesmed her og nå?Mange har prøvd å stenge seg ute av sin bolig eller sitt kjøretøy. Kanskje du glemte nøkkelen innen for og døren låste automatisk, eller kanskje du har kastet bort nøkkelen. Det kan også være at døren bare gikk i baklås, og du nå ikke får den opp, eller at du har knekt nøkkelen i låsen. Har du ikke en nabo eller venn i nærheten som har en ekstra nøkkel eller lignende, da kan det bli nødvendig å ringe en låsesmed. En slik situasjon kan selvfølgelig oppstå når som helst på dagen og på året. Derfor er det ikke alltid innen for normal åpningstid, men likevel har du behov for assistanse her og nå - og ikke først neste dag.
Da er det godt å vite at det finnes mange låsesmeder som tilbyr døgnservice. Det betyr at du kan få tak i låsesmeden dag og natt hele året rundt. Du trenger derfor ikke bekymre deg om å vente på hjelp. Du ringer bare når problemet oppstår, og så kan du forvente å få hjelp av en profesjonell låsesmed på din adresse i løpet av kort tid. Ofte er det nemlig sånn at selskapene har låsesmeder kjørende rundt i utstyrte servicebiler i området slik at de alltid kan rykke ut på kort tid. Da kan du igjen få sikkerheten på plass, og du kan føle deg trygg igjen. Også hvis det skulle skje en søndag morgen.

Dette kan du også få hjelp til
Døgnservice bør selvfølgelig primært anvendes når det er snakk om helt akutte situasjoner som ikke kan vente til neste dag eller etter helgen. Du kan selvfølgelig alltid ringe din låsesmed, og så finner dere sammen ut om det må løses her og nå. Andre akutte situasjoner kan for eksempel være når du har hatt innbrudd, eller hvis det er feilmelding på en av dine sikringsinstallasjoner i eiendommen. Kanskje bedriftens alarmsystem har sluttet å virke ordentlig, eller tyverialarmen plutselig ikke fungerer.
Men det finnes også en lang rekke andre oppgaver som din låsesmed kan løse som ikke er like akutte. Og det er faktisk et veldig stort område som din låsesmed kan hjelpe deg med. For eksempel står din låsesmed alltid til rådighet med gode råd og veiledning om hva som er best for deg og sin sikkerhet. Det kan være i form av en komplett sikkerhetssjekk av hele eiendommen hvor dere går gjennom eventuelle sikkerhetsbrister, eller det kan bare være gode råd om valg av lås. Av praktiske oppgaver kan en låsesmed blant annet hjelpe deg med å montere forskjellige typer låser. Det kan være en ekstralås i ytterdøren, en helt ny lås, elektroniske låser, avanserte låssystemer i hele boligen, eller noe helt annet. Til dette kan de selvfølgelig også produsere passende nøkler og systemnøkler eller kopiere eksisterende nøkler.
Også andre sikringsinstallasjoner kan din låsesmed hjelpe med. Det gjelder blant annet installering og montering av forskjellige alarmsystemer som tyverialarmer, videoovervåking mm. Alarmsystemer kan være en god løsning for mange, og det øker sikkerheten vesentlig og minsker risikoen for ubudne gjester. Dersom det oppstår problemer med noen av dine sikringsinstallasjoner eller låser, så kan din låsesmed alltid utføre låsservice på alle systemer. Dører og vinduer er også en vigtig del av eiendommens sikkerhet, og gamle modeller kan være veldig enkle å bryte opp for innbruddstyver. Din låsesmed kan hjelpe deg med å skifte ut dører og vinduer til nye og sikrere modeller dersom det er nødvendig.
Kort sagt kan din låsesmed altså hjelpe deg med stort set alt innen sikkerhet og låser, og det er bare å kontakte din lokale låsesmed dersom du er i tvil om noe eller ønsker assistanse.

Låsesmed til private, bedrifter og institusjoner
En låsesmed kan hjelpe mange forskjellige typer kunder, og samme låsesmed tilbyr gjerne service til både private kunder, små og store bedrifter, forretninger, borettslag, institusjoner osv. Det spiller derfor ingen rolle hvem som kontakter låsesmeden. Alle oppgaver blir prioritert like høyt, og det er alltid viktig med kvalitet og god service uansett hvem kunden er. Det er også viktig å vite at det ikke finnes noen dumme spørsmål, og ingen oppgave er verken for stor eller for liten for en profesjonell låsesmed. Du kan altså kontakte din låsesmed uansett om du bare skal ha kopiert en nøkkel eller montert en tyverialarm, men også hvis du ønsker en komplett sikkerhetssjekk av hele eiendommen samt montering av et avansert låssystem med systemnøkler.
Låsesmedens service og valg av løsning vil avhenge av mange faktorer. Og det gir god mening at en privat kunde ofte ikke har verken de samme behov, forventniger, ønsker eller budsjett som en stor bedrift eller offentlig institusjon. Derfor vil løsningen også bli tilpasset til den spesifikke situasjonen. En erfaren og kompetent låsesmed vet at det ikke alltid er den dyreste løsningen som er den beste. Han gir profesjonell rådgivning basert på dine spesifikke ønsker og behov, slik at du alltid ender opp med den mest optimale løsningen for deg. For eksempel kan en simpel ekstralås i ytterdøren være med til å øke sikkerheten i din bolig vesentlig selvom det er både en billig og enkel løsning.

Ring i dag og få en skreddesydd løsning
Har du noen spørsmål om sikkerhet, har du behov for profesjonell veiledning, eller ønsker du kanskje et tilbud på en oppgave? Da kan du ringe din låsesmed i dag for å høre hvordan de kan hjelpe deg. Det kan anbefales å velge en lokal låsesmed med kjennskap til området som samtidig tilbyr døgnservice, så du kan få hjelp når som helst. Du kan alltid ringe din låsesmed og ta en helt uforpliktende snakk om din situasjon, slik at du kan finne ut hva som er den riktige løsningen for deg. Det er en veldig god investering i fremtiden fordi det kan øke sikkerheten i eiendommen, minske risikoen for ubudne gjester og innbrudd, samt gi deg en mye større følelse av trygghet i hverdagen. Så ring i dag og hør mer om hvordan du raskt, enkelt og billig kan få mer sikkerhet på din adresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar